SON DAKİKA

AĞRI MÜSAİD’TAN YAŞAM HASTANESİNE DESTEK

31 Aralık, 2019 01:47 Güncelleme: 31 Aralık, 2019 01:47 AĞRI MÜSAİD’TAN YAŞAM HASTANESİNE DESTEK

AĞRI MÜSAİD’TAN YAŞAM HASTANESİNE DESTEK 


Önceki gün  kapanma kararı alan  Ağrı Özel Yaşam Hastanesine destekler çığ gibi büyüyor. MÜSİAD Ağrı Şube Başkanı Serkan Öner, herkesi sahip çıkmaya davet etti.

 

Ağrı Yaşam Hastanesi Ağrı’nın bacasız fabrikasıdır diyen MÜSİAD Ağrı Şube Başkanı Serkan Öner, ‘ Fabrikası ve yatırımı olmayan  şehrimiz Ağrı’da yaklaşık 200 kişiyi istihdam eden tek iş yerimiz kapanıyorsa suç bütün Ağrılılarındır. Bütün Ağrı halkının yanı sıra bu şehirdeki siyasilerin ve özelikle bürokratların artık elini taşın altına koyup bu şehir için bir adım atmalıdır.’dedi

 

Ağrı dışında firma getirip sözde istihdam yaratmaya çalışanlara seslenen Öner,  ‘ Bu şehirde öz kaynakları ile yatırım yapan bir firmamız ekonomik sıkıntılarda dolayı kapanma noktasına gelmiş ise hepimizin artık oturup düşünmesi lazım. Kentin istihdamına en büyük katkıyı sağlayan bu firmamız için STK’lar, bürokratlar, siyasiler ve esnaflarımız en kısa  sürede bir araya gelip bu firma ve Ağrı esnafının yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunmalıyız.’diye konuştu.

Yorum Ekle