SON DAKİKA

Vali Dr. Osman Varol, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti

03 Ocak, 2022 13:33 Güncelleme: 03 Ocak, 2022 13:33 Vali Dr. Osman Varol, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan tarafından karşılanan Vali Varol,  gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamak, karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımını sağlayıcı öneriler geliştirmelerine olanak tanımak amacıyla faaliyet yürüten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Vali Varol, gençlere sunulan hizmetlerin kalitesini arttırmak üzere donatılan binada, raylı sistemli ve tam donanımlı arşivde incelemelerini sürdürdü.

İsminin verildiği ve bugün faaliyete açılan 150 kişi kapasiteli “Dr. Osman Varol Konferans Salonu”nda inceleme gerçekleştiren Vali Varol, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yeni Hizmet Binasının tüm donanımlarıyla Ağrı'ya ve gençlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

İncelemelerini tamamlayan Vali Dr. Osman Varol, İl Müdürü ve Spor Şube Müdürü ile Çalışma Toplantısı gerçekleştirerek ilin genelinde halihazırda yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Yorum Ekle