SON DAKİKA

Hamur'da anasınıfı öğrencilerden yıl sonu sergisi düzenlendi

Okul Müdürü İsa Gözel, sergide yaptığı konuşmada, eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitiminin, gömleğin ilk düğmesi olduğunu, bunun iyi ve doğru iliklenmesi gerektiğini söyledi. 08 Haziran, 2016 10:01 Güncelleme: 08 Haziran, 2016 10:01 Hamur'da anasınıfı öğrencilerden yıl sonu sergisi düzenlendi

Hamur ilçesinde, anasınıfı öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan oluşan yıl sonu sergisi açıldı.

Yağmur Anaokulu'ndaki sergiye Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, şube müdürleri ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Okul Müdürü İsa Gözel, sergide yaptığı konuşmada, eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitiminin, gömleğin ilk düğmesi olduğunu, bunun iyi ve doğru iliklenmesi gerektiğini söyledi.

Okul öncesi eğitim sürecinde, çocukların ilkokula hazırlanırken paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrendiklerini ifade eden Gözel, "Okul öncesi eğitimin amacı, çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Sağlıklı ve istenilen davranışlara sahip çocuklar yetiştirmek, onların gelişim özelliklerini ve bu özellikler doğrultusunda ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmeye bağlıdır." dedi.

Daha sonra, Karakoç ve beraberindekiler sergiyi gezdikten sonra öğrenciler tarafından sunulan gösteriyi izledi.


Yorum Ekle