SON DAKİKA

Hamur'da Ana sınıfı Açılışları

Hamur'da Sarıbuğday ve Yk.Yenigün ilkokulu bünyesinde iki yeni anasınıfı açıldı. Eski lojman ve sınıfların tadilatı yapılarak anasınıfına dönüştürülen sınıfların donatım ve mefruşat ihtiyaçları ise Geleceğe Işık Tut sosyal sorumluluk projesi kapsamında giderildi. 26 Nisan, 2017 03:13 Güncelleme: 26 Nisan, 2017 03:13 Hamur'da Ana sınıfı Açılışları

Hamur'da Sarıbuğday ve Yk.Yenigün ilkokulu bünyesinde iki yeni anasınıfı açıldı. Eski lojman ve sınıfların tadilatı yapılarak anasınıfına dönüştürülen sınıfların donatım ve mefruşat ihtiyaçları ise Geleceğe Işık Tut sosyal sorumluluk projesi kapsamında giderildi.

 

Açılış törenlerine Hamur Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, İlçe Jandarma Komutanı Yücel Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Öner, Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Taşdemir, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler , veliler ile öğrenciler katıldılar.
Açılışta kısa konuşmalardan sonra kurdela kesildi. Sonra sınıflar gezilerek ikramları bulunuldu. Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra tören sona erdi.
Açılıştaki konuşmasında okul öncesi eğitimin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, “ilçemizde 26 anasınıfı ve 1 Anaokulunda 445 öğrenci eğitim görmektedir. Köylerimize şehir merkezindeki anasınıfların standardında sınıflar kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu eğitim yılında 4 yeni anasınıfı ilçemizde kazandırıldı. Emeği geçen Ayşe Gülşah Akdeniz ve Şahin Yoldaş öğretmenimize, bu okullarımızın öğretmen ve idarecilerimize, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün mobil ekibine, ilgili derneğe teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı onları kutluyorum. “dedi.

ana13ana1ana2 ana3ana4 ana5 ana6 ana7 ana8 ana9ana10ana11ana12

 

Yorum Ekle