SON DAKİKA

Dünya'nın düz olduğunu ispatlamak için kendini uzaya fırlatan adam öldü

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde dünyanın düz olduğu teorisini ispatlamaya çalışan Mike Hughes adında bir kişi, kendini ev yapımı buharlı roketiyle uzaya fırlattıktan kısa süre sonra düşerek yaşamını yitirdi. 24 Şubat, 2020 05:22 Güncelleme: 24 Şubat, 2020 05:22 Dünya'nın düz olduğunu ispatlamak için kendini uzaya fırlatan adam öldü

Dünya'nın düz olduğunu ispatlamak için kendini uzaya fırlatan adam öldü

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde dünyanın düz olduğu teorisini ispatlamaya çalışan Mike Hughes adında bir kişi, kendini ev yapımı buharlı roketiyle uzaya fırlattıktan kısa süre sonra düşerek yaşamını yitirdi.

Mike Hughes adındaki ABD’li dünyanın düz olduğu teorisini ispat etmek için kendini ev yapımı buharlı roketle uzaya fırlattı. Roketin fırlatılışı Kaliforniya’nın Barstow bölgesinde gerçekleştirildi.

Roketin fırlatılışını çeken gazetecilerden Justin Chapman, sosyal medya hesabında paylaştığı videosunda, “Mike Hughes az önce kendini roketle fırlattı ve akabinde yere çakıldı” dedi.


Justin Chapman@justindchapman

Mad Mike Hughes just launched himself in a self-made steam-powered rocket and crash landed. Very likely did not survive. #MadMike #MadMikeHughes


Embedded video

14.8K12:52 AM - Feb 23, 2020
Twitter Ads info and privacy

8,534 people are talking about this


Videoda 'deli makinist' olarak adlandırılan Hughes fırlatıldıktan saniyeler sonra yere doğru inişe geçtiği sırada paraşütünü açmaya çalışıyor. Paraşütü çok erken açma girişiminde bulunduğu kaydedilen Hughes, saniyeler içinde yere çakıldı.

San Bernandino Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada roketin fırlatıldığı bölgeye polislerin gönderildiği belirtildi.

Yerel basın ise Mike Hughes'un hayatını kaybettiğini yazdı.

Yorum Ekle