SON DAKİKA

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28 Ekim, 2022 15:49 Güncelleme: 28 Ekim, 2022 15:49 Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir Mesaj yayınladı; "Büyük bir zaferle kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla taçlandığı, tarihimizin en şerefli ve gururlu günlerinden Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü coşkuyla idrak ediyoruz. 

99 yıl önce olduğu gibi bugün de Milletçe birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyetimize sahip çıkıp, daha da güçlendirerek gelecek nesillere emanet etme yolunda heyecan ve coşkuyla kenetlendik. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara göğüs gererek, kazandığı şanlı zafer sonucu ilan ettiği Cumhuriyeti bizlere emanet eden ecdadımızın bu kutlu emanetini 100. yılına taşımak için milletimizin her bir ferdi kararlılık içerisindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı, istiklâli uğruna canını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Yorum Ekle