SON DAKİKA

Doğubayazıt DEVA Partisi'nden Gündeme Dair Açıklamalar

21 Şubat, 2021 17:14 Güncelleme: 21 Şubat, 2021 17:14 Doğubayazıt DEVA Partisi'nden Gündeme Dair Açıklamalar

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Doğubayazıt ilçe teşkilatı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Ne acıdır ki yaptığımız ziyaretlerde özellikle Doğubayazıt'ın köylerine hizmetin  gitmediğine şahit oluyoruz. Maalesef merkeze bağlı 85 köyün kaderi tek bir kişinin o günkü psikolojisine bağlı olması çok acı verici degilmi? 

Hizmet köylere gidip kadrajlara boy boy poz vermekle ve devamında köy sorunlarıyla ilgileniyoruz demekle olmuyor! 

Eğerki hangi köyler diye soran yetkililerimiz olursa kendilerine seve seve eşlik edebiliriz. 

 Lütuf ediyormuş gibi algı oluşturmaktan vazgeçin. Lütuf sadece Allah'ın kullarına verdiği bir sunumdur. 

Yapılan araştırmalarda Ağrı'nın gelişim sıralamasında en son sırada olması sizi hiç mi utandırmıyor?

Ağrı Dağı'nın kış turizmine açılması tabiki umut verici bir hamle oldu. Doğubayazıt'a ne kadar dağcı gelecek? 

Bekleyelim ve görelim..! 

Açılışa gelen yetkililerin Ağrı Dağı'nın açılmasıyla ekonomiye çok büyük katkı sağlayacağını abuk, subuk rakamlar telafuz ettiklerini gördük.Tabiki ekonomiye katkı sağlayacaktır. 

Doğubayazıt'ta bulunan Gürbulak Gümrük Kapısı'nın Türkiye ekonomisine ve bölge ekonomisine ne kadar katkı sağladığını yetkililer bizden daha iyi biliyor. 

Bölgenin geçim kaynağı olan Gümrük  kapısının tüm vatandaşlarımızın geçimini sağlamasına katkı sağladığını  Ağrı Dağı'nın açılışına gelen yetkililer bizden daha iyi biliyor. 

Bununla ilgili yapılması gereken toplumun refahı için çalışmak olmalı. Sizi ilgilendiren halkın sorunlarını sıkıntılarını çözmek için mücadele etmek olmalı. 

Bunları yapmak için yeteri gücünüzün olduğu kanısındayız. 

Biz yapmak istiyoruz ama elimizde proje yok diyorsanız da biz halkımızı  feraha kavuşturmak adına sizede desteğimizi sunabiliriz. 

Sonuçta biz Türkiye de  gelişme sıralamasında dipte yer alan  memleketimiz için elimizi, bedenimizi taşın altına koymaya söz verdik.

Yorum Ekle