SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi Denetimleri Sıklaştırdı

27 Mart, 2023 06:59 Güncelleme: 27 Mart, 2023 06:59 Doğubayazıt Belediyesi Denetimleri Sıklaştırdı

Doğubayazıt Belediyesi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte halkın sofrasına giden gıdaların hijyeni konusunda büyük bir denetim başlattı.

Her seferinde " HALKIMIZIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR " diyen Belediye Başkanı Yıldız Acar, bu konudaki denetimlere ivme kazandırdı.

Başkan Acar, özellikle evimizin mutfağı nasılsa halkımıza hizmet veren esnaflarımızın tezgahlarının da o denli temiz olması gerektiğini savunarak ilçede bulunan bütün kasaplara büyük bir denetim yaptı.

Halk sağlığını tehdit eden ve  özellikle faiş fiyatlarla satış yapan esnafları denetleyen zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen konusunda ya da faiş fiyatlar uygulayan kasaplara tutanakla birlikte ciddi uyarılar yaptı. 

Başkanı Acar; "Doğubayazıt Belediyesi, artık tamamen halkına hizmet eden bir kurum haline gelmiştir. Uzun yıllar boyunca tek tip yönetim anlayışı ile halkın algısını bozan belediye anlayışı, artık tarihe karışmıştır. Şu an tamamen katılımcı şeffaf bir ilke ile hizmetlerini sürdüren kurumumuz, özellikle kadın istihdamına önem vererek ciddi atılımlarda bulunmuştur. Kendi kendini yönetebilen mekanizması ile çevrede adından sık sık söz ettiren belediyemiz, halkımıza her konuda hizmet etmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Elimizdeki bütün imkanları halkımızın hizmetine sunmaktan gurur duyduğumuz bu dönemde, tabii ki halkımızın sağlığı da bizim için çok çok önemli. Kurumumuza bağlı zabıta müdürlüğümüze kazandırdığımız kadın zabıta personelleri ile, evimizin mutfağı nasılsa halkımıza hizmet veren esnafımızın da tezgahı o denli olmalı diyor, Daha temiz, daha sağlıklı ve daha uygun fiyatlardaki gıdaları halkımızın sofrasına  ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz " dedi.


Yorum Ekle