SON DAKİKA

Denetimler Arttı!

23 Mart, 2021 18:48 Güncelleme: 23 Mart, 2021 18:48 Denetimler Arttı!

Doğubayazıt’ta koronavirüs vakalarındaki artış denetimlerin de artmasını beraberinde getirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs ile mücadele dönemi kapsamında başlatılan “Dinamik Denetim Süreci” Doğubayazıt’ta yoğun bir şekilde devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından “Kontrollü Normalleşme Dönemi” ile birlikte uygulamaya konulan “Dinamik Denetim Süreci” kapsamında ilçedeki denetimler sıklaştırıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde araçlar üzerinde ve ilçe merkezi genelinde denetim gerçekleştirirken, araçta maske takmayan vatandaşlara uyarılarda bulundular.

Yetkililerin yaptığı açıklamada, “turuncu” kategoride olan Doğubayazıt “mavi” kategoriye geçebilmesi için denetim ekiplerinin sahada olduğunu belirterek, “İlçemiz vaka artışını kontrol altına alarak, turuncu kategoriden mavi kategoriye geçilmesi için denetim ekiplerimiz hepimiz için her zaman sahadalar. Sizler de öncelikli olarak yetkililerce belirlenmiş tedbir ve kurallara uyarak, uymayanları da 112, 155, 156 numaraları ve HayatEveSığar HES uygulaması üzerinden ihbarda bulunun özelliği ile kural ihlallerini bildirerek, salgının kontrol altına alınmasına destek olun” ifadelerini kullandılar... 

Yorum Ekle