SON DAKİKA

BİR REKOR DA AĞRI’DAN OLSUN

06 Ağustos, 2022 14:10 Güncelleme: 06 Ağustos, 2022 14:10 BİR REKOR DA AĞRI’DAN OLSUN

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Ağrı İl Temsilcisi Ekrem BÖLEK, Ağrı İl merkezinde görev yapan eğitim çalışanları için yapılacak banka promosyon anlaşması için bütün sendikaları birlikteliğe davet etti.

Sözlerine Eğitim çalışanlarını maddi anlamda biraz olsun rahatlatacak olan banka promosyon ödemelerinin eğitim çalışanlarının menfaatine uygun olacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade ederek devam eden Ekrem BÖLEK : ‘’Bu, ülkemizin çoğu il ve ilçesinde yapılan rekor denilebilecek anlaşmalar ile sabit bir örnek haline gelmiştir. 

Ülkemizin öğretmen sayısı açısından ilimiz merkez ilçesinden küçük olan il ve ilçelerinde yapılan yüksek rakamlı anlaşmalar bizler için örnek teşkil etmeli ve bu doğrultuda bahsedilen rakamlardan daha yüksek bir anlaşmayı Ağrı için neden somutlaştırmayalım ? dedirterek çalışmaya sevk etmelidir. 

Bu kapsamda ilimiz merkez ilçede masaya oturacak yetkili sendika dahil olmak üzere ilimizde faaliyet göstermekte olan bütün eğitim sendikalarının eğitim çalışanları için birleşmeleri ve bu doğrultuda gerekli adımları atmaları gereklidir. 

Söz konusu eğitim çalışanları oldukça Eğitim Gücü Sen daima hak savunma, hak geliştirme ve yeni haklar kazanma konusunda işbirliği içerisinde faaliyetlerini yürütme taraftarıdır. 

İlimizde ve ülkemizin her noktasında görev yapmakta olan bütün eğitim çalışanları için mücadelemiz devam etmekte ve her zaman mücadele için hazır bulunduğumuzu tüm kamuoyuna buradan bir kez daha duyurmaktayız. 

Umarım ilimizdeki bütün eğitim çalışanları için tatmin edici bir banka promosyon sözleşmesi imzalanır. Bir rekor da Ağrı’dan olsun.’’ Dedi.

Yorum Ekle