SON DAKİKA

Ağrı'lı Yönetmen Tekin Girgin, Rektör Alma'yı Ziyaret Etti

17 Ocak, 2023 04:18 Güncelleme: 17 Ocak, 2023 04:18 Ağrı'lı Yönetmen Tekin Girgin, Rektör Alma'yı Ziyaret Etti

Hollywood’un ünlü Türk yönetmeni Tekin Girgin, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Görüşmede Üniversitede iletişim alanında eğitim alanan öğrencilere verilebilecek destekler ve yurt dışındaki eğitim olanakları istişare edildi.

Girgin’i Üniversitede ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Alma, ünlü yönetmenin Ağrı’dan Hollywood’a uzanan hikayesinin çok önemli bir başarı öyküsü olduğunu ve herkesin örnek alması gerektiğini belirtti.

Rektör Alma, "Tekin Girgin Bey, istenildiği ve disiplinli bir şekilde çalışıldığı zaman başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığının en somut örneği. Ağrı'dan Hollywood'a uzanan bu serüven öğrencilerimize de ilham olmalı." dedi.

Rektör Alma’ya misafirperverliği için teşekkür eden Girgin, Iğdır’da ve Iğdır Üniversitesi'nde olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Iğdır Üniversitesi'nin iletişim alanında da önemli çalışmalar ortaya koyduğunu ifade eden Girgin, geleceğin önemli sinemacılarının, televizyoncularının, radyocularının ve gazetecilerinin Iğdır Üniversitesi'nden çıkmasının önünde hiçbir engel olmadığını da sözlerine ekledi. Girgin ardından Iğdır Üniversitesi Genç İletişimciler Topluluğu öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yorumlar
A
Ahmet Çelik1 yıl önce

Ünlü yönetmenimiz Tekin Girgin kardeşimize ve sayin Rektörümüze daha fazla üstün başarılar ve sağlık âfiyet selâmet niyaz ederiz.

Yorum Ekle