SON DAKİKA

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

29 Ekim, 2020 10:27 Güncelleme: 29 Ekim, 2020 10:27 Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Haber: Halkın Sesi Gazetesi 

Doğubayazıt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları ve kullanımdan dolayı deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda bakım, onarım, iyileştirme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda oluşturulan yol onarım ve iyileştirme ekipleri, kent merkezinde başlattığı yoğun mesaiyi hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, ilk olarak yollardaki bozuk bölümleri düzelterek uygun hale getiriyor. Ardından bozuk bölümler sıcak asfaltla kaplanarak yollar onarılıyor.

Belediye yetkilileri çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söylediler, “Ekiplerimiz, öncelikle belirlenen bir program dahilinde ilçemizdeki yolları ring halinde tarayarak ivedilikle yapılması gereken bozuk satıhları tespit ederek buralarda asfalt yama çalışmasını gerçekleştiriyor. Kent merkezinde yollarda oluşan çukurların vatandaşlarımızı, özellikle sürücülerimizi mağdur etmemesi için başlattığımız yol iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ederken, araç sürücülerine de zor anlar yaşatabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için mahallelerimizdeki yollarda yama çalışmalarını yaparak sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmeleri için gayret gösteriyoruz. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi ihtiyaç duyulan tüm güzergahlarda yama çalışması için seferber ettik. Ekiplerimiz, kış gelmeden durmaksızın gösterdiği faaliyetlerle her yere yetişmeye çalışıyor. Asfalt yama çalışmalarımızın yanı sıra güzergahlarda çökmeler de tespit edilerek aynı çalışma çerçevesinde tamir edilip temizleniyor. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları vatandaşlarımızın da memnuniyetle karşıladığını görmek bizleri mutlu ediyor” dediler.




Yorum Ekle