SON DAKİKA

Vali Varol, Tıp Bayramı Dolayısıyla Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

14 Mart, 2022 14:56 Güncelleme: 14 Mart, 2022 14:56 Vali Varol, Tıp Bayramı Dolayısıyla Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Vali Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve İl Protokol Üyeleri ile birlikte, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek görevi başındaki sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 Türkiye'de ilk Covid-19 vakasının tespit edildiği günden itibaren salgında mücadelede en ön safta yer alarak mücadeleye güç katan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Vali Varol: “Her koşulda insanımızın ve insanlığın sağlığı için büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Büyük bir özveri ve gayretle görev yürüten, yakın çalışma arkadaşlarımız ve sahadaki kahramanlarımız olan siz kıymetli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
 
Kesilen pastanın ardında sağlık çalışanlarının kıymetli neferlerinin gününü tek tek kutlayarak bir süre sohbet eden Vali Varol, sağlık çalışanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini noktaladı.

Yorum Ekle