SON DAKİKA

Vali Varol, Selçuk Ortaokulunu Ziyaret Etti

31 Ekim, 2021 09:21 Güncelleme: 31 Ekim, 2021 09:21 Vali Varol, Selçuk Ortaokulunu Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Selçuk Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Pandemi dolayısıyla verilen aranın ardından yeniden okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşup okul koridorlarını neşeli sesleri ile çınlatan çocukları sınıflarında ziyaret eden Vali Varol, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra okulda incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol, kütüphaneyi ziyaret ederek yarınlara güvenle bakmamızı sağlayan geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle gelecek hedefleri hakkında sohbet etti. İncelemeleri sırasında Vali Varol, okulun personel durumu, sosyal faaliyetleri ve öğrenci kapasitesi hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

 Son olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi büyük bir fedakarlıkla yarınlara hazırlayan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Varol: "Öğretmenlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isterim. İnsanlığın var olduğu her dönem öğretmenlik var olmuştur. Sizler; gelecekte de var olacak, toplumun kaderini değiştirme gücüne sahip çok önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. Eğitim anlamında doğru bireyler yetiştirdiğimizde diğer kamu hizmetlerindeki yükümüzün ciddi bir şekilde azaldığını deneyimliyoruz. Bizler doğrudan eğitim alanının içerisinde değiliz fakat eğitim ile yakından ilgileniyoruz. Çünkü eğitimin sunduğumuz en mühim kamu hizmeti olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Yorum Ekle