SON DAKİKA

Vali Varol, Polis Haftası Dolayısıyla Polislerle Fidan Dikti

16 Nisan, 2021 08:46 Güncelleme: 16 Nisan, 2021 08:46 Vali Varol, Polis Haftası Dolayısıyla Polislerle Fidan Dikti

Vali Dr. Osman Varol, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla oluşturulan Polis Hatıra Ormanında, büyük bir özveriyle çalışan Polis Teşkilatının kıymetli mensupları ve geleceğin teminatı olan çocuklarla bir araya gelerek fidan dikti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, polisler ve öğrencilerin katıldığı programda fidanları toprakla buluşturan Vali Varol, ülkemizin huzur, sükûn, güvenlik, asayiş ve düzenini sağlamakla görevli olan polislerimizin yaptıkları fedakarlıkların dikilen ağaçlar büyüdükçe toplumumuzun gönlünde yeşermeye ve büyümeye devam edeceğini vurguladı.

Aziz Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması ve toplumsal asayişin muhafaza edilmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Polis Teşkilatının, 1845’ten günümüze kadar canla başla görevini ifa ettiğini ifade eden Vali Dr. Osman Varol, uğruna şehitler verdiğimiz vatan toprağımızı yeşille süsleyen polislerimize muvaffakiyetler diledi.

Yorum Ekle