SON DAKİKA

Vali Varol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Mayıs, 2022 09:23 Güncelleme: 19 Mayıs, 2022 09:23 Vali Varol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı Kapsamında Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda Muhtarları Ağırladı

Vali Varol,  “Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı” kapsamında muhtarlar ile bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ağrı’nın 2022 Yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ödeneğinin 79 milyon 177 bin 54 TL olduğunu ifade eden Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bu ödeneğin Ağrı’ya ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ağrı’nın her noktasında görev yürüten muhtarlarla düzenli olarak yapılan bu toplantılar sayesinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin anlaşılarak mahalle ve köylerdeki eksikliklerin hızla giderildiğini belirterek muhtarların her birinin istek ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Varol, muhtarların taleplerine binaen yapılması gereken çalışmalar noktasında ilgili kurumlara çeşitli talimatlar verdi.

Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Vali Yardımcısı Bülent Şimşek, Vali Yardımcısı V./Hamur Kaymakamı Kerem Türker, ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ile Merkeze bağlı Aşağıkent, Çukurçayır, Dönerdere, Eğribelen, Geçitalan, Ozanlar, Sağırtaş, Suçatağı, Tezeren, Yoncalı ve Yukarıdürmeli köyü; Patnos’a bağlı Özdemir, Ürküt, Doğansu, Kazanbey, Yürekveren, Alatay, Suluca, Ortadamla ve Çavuş köyü; Doğubayazıt’a bağlı Suluçem, Eskisu, Güllüce, Tutumlu ve Mescitköyü; Eleşkirt’e bağlı Güvence, İndere ve Yağmurlu ile Tutak’a bağlı Ataköy’ün muhtarları katıldı.

Yorum Ekle