SON DAKİKA

Vali Varol Gazetecilerle Kahvaltıda bir araya geldi

12 Kasım, 2020 08:42 Güncelleme: 12 Kasım, 2020 08:42 Vali Varol Gazetecilerle Kahvaltıda bir araya geldi

Vali Dr. Osman Varol, Ağrı'da görev yapan basın mensuplarıyla, İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.


 İlde görev yürüten ajans temsilcileri, yerel gazete temsilcileri, web site imtiyaz sahipleri ile bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Varol, basının zor bir görev üstlendiğini, gece gündüz demeden, yoğun çalıştığını belirtti.
 Daha sonra Vali Dr. Osman Varol tarafından kurulan ve  Ağrı'da potansiyellerinin ortaya konulması noktasında kurumlar arası işbirliği sağlayarak projelerin hayata geçirilmesinde koordinatörlük görevi yürüten Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezinin Koordinatörü Ela Yıldırım tarafından sunum yapıldı. Yapılan sunum ile; eğitim, kültür, tarım, hayvancılık, gençlik ve spor alanında Valiliğin koordinesinde ilde yürütülen ve yapılması planlanan projeler basın mensuplarına tanıtıldı.
 Vali Dr. Osman Varol Serhat Şehri Ağrı'mızın büyük potansiyellere sahip olduğunu ve göreve başladıkları ilk günden beri bu potansiyelleri ortaya koymak için yoğun bir biçimde çalışma yürüttüklerini ifade etti. 

 Şehrin görünen yüzü basının, ilimizi tanıtması hususunda büyük önem arz ettiğine vurgu yapan Vali Varol, basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, tüm basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

  Vali Dr. Osman Varol'a kahvaltı programında Vali Yardımcısı Ahmet Vezir Baycar ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Hamza Açık eşlik etti.


Yorum Ekle