SON DAKİKA

Üniversitelerde Huzur ve Güveni Arttırma İl Komisyonu Toplantısı düzenlendi.

30 Eylül, 2021 05:09 Güncelleme: 30 Eylül, 2021 05:09 Üniversitelerde Huzur ve Güveni Arttırma İl Komisyonu Toplantısı düzenlendi.

 Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Vali Yardımcısı Bülent Şimşek, İl Jandarma Komutan V. Albay Ali Kösem, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak katıldı.

 Üniversitede huzur ve güveni arttırmak amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda Vali Varol: “Bugün, eğitim öğretim başlamadan önce üniversite öğrencilerini ve üniversite öğretimine etkileyecek süreçler ile üniversitemiz ve bağlantılı kurumlarda alınan ve alınacak olan tedbirleri değerlendirmek üzere bir aradayız. İlimizde konaklama noktasında herhangi bir sıkıntımız yok, bir yıllık aradan sonra öğrencilerimizin ilimize dönecek olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Tüm öğrencilerimize hayırlı, sağlıklı ve verimli bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi.

 Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Yorum Ekle