SON DAKİKA

TAŞLIÇAY'DA 10 KASIM ANMA PROGRAMI YAPILDI

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77nci yıl dönümünde,Taşlıçay ilçelesinde tören düzenlendi. 11 Kasım, 2015 02:38 Güncelleme: 11 Kasım, 2015 02:38 TAŞLIÇAY'DA 10 KASIM ANMA PROGRAMI YAPILDI

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77nci yıl dönümünde,Taşlıçay ilçelesinde tören düzenlendi.

Taşlıçay Hükümet Konağındaki törende Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Taşlıçay Atatürk Kültür Salonunda anma programı düzenlendi.

Törene, Taşlıçay Kaymakamı Ejder Demir, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Taşlıçay Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir, Taşlıçay İlçe tarım gıda ve hayvancılık müdürü Cemal İnce, Kurum müdürleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve konusu ile ilgili Taşlıçay Kaymakamı Ejder Demir Şunlara değindi.

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 77 yılında sevgi,saygı ve şükranla anıyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir ise günün anlam ve önemi konusunda şu mesajları verdi. “Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize  Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Program öğrencilere verilen hediyelerin ardından son buldu.

 

10 kasım

 

10 kasım

Yorum Ekle