SON DAKİKA

TAŞLIÇAY CHP İLÇE BAŞKANI ARSLAN OLDU

Taşlıçay CHP ilçe Başkanlığına Turan Arslan getirildi. 10 Ağustos, 2016 09:27 Güncelleme: 10 Ağustos, 2016 09:27 TAŞLIÇAY CHP İLÇE BAŞKANI ARSLAN OLDU

Taşlıçay CHP ilçe Başkanlığına Turan Arslan getirildi. Yeni yönetimi ile basın açıklamasında bulunan Arslan şu açıklamalarda bulundu: "Ülkemizin içinde bulunduğu bu sürecin hassasiyetine binaen her duyarlı bireyin taşıdığı sorumluluğun gereği olarak bizde bir araya geldiğimiz ekibimizden aldığımız güç ve kararlılıkla; başta kurtuluş savaşımız olmak üzere Özgürlük hareketlerinden, emek mücadelesinden ve evrensel dayanışmadan kaynağını alan sosyal demokrasinin, "İnsan Hakları, Hukukun Üstünlüğü, Özgürlük, Eşitlik, Dayanışma, Barışçı ve adil bir dünya emeğin yüceliği; sürdürülebilir ve dengeli kalkınma, gönenç, doğanın ve çevrenin korunması, çoğulcu ve katılımcı demokrasi" Değerlerine dayanan; kadın erkek eşitliğine inanan, bu değerleri gerçekleştirmeyi hedefleyen, devleti, kişilerin özgürlüklerini ve refahını sağlamaya yönelik bir hizmet aracı olarak kabul eden çağdaş demokratik sol bir siyasal parti olan Cumhuriyet Halk Parti'sin de çok değerli ekip arkadaşlarımla siyaset sahnesinde yer almaya karar vermiş bulunmaktayız.

Umarım; Toplumsal, bölgesel ve küresel barışın sağlanması noktasında yapıcı bir rolümüz olur. Bu düşüncelerle yukarıda vurgulamaya çalıştığım, değerler ekseninde bulunan Taşlıçay'lı hemşehrilerimin desteklerini beklediğimi ifade etmek isterim, gelin ! Barışa, Huzura El ele, gönül gönüle hep beraber Özgür toplumun sağ duyulu bireyleri olarak yürüyelim.  Kamuoyuna Saygılarımla
Turan Arslan
Taşlıçay Chp İlçe Başkanı

Turan Arslan Kimdir ?

1972 doğumlu Arslan ilk ve Ortaokulu Taşlıçay'da  Lise'yi İstanbul Kabataş Erkek lisesinde okuyup, Taşlıçay lisesinde bitirdi.

Eğitim yıllarını ticaret ve profesyonel futbolculukla devam ettiren Arslan, Kaymakamlık, Belediye ve Tedaş gibi kurumlarda çeşitli birimlerde çalıştı.

Bölgede araştırmacı gazeteci olarak bilenen Arslan halen köşe yazarlığı ve araştırmacı gazeteci olarak hayatına devam etmektedir.

Turan Arslan evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Yorum Ekle