SON DAKİKA

Tarım ve Orman Müdürü Engin 2020 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

24 Aralık, 2020 21:04 Güncelleme: 24 Aralık, 2020 21:04 Tarım ve Orman Müdürü Engin 2020 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin 2020 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve 2021 yılında yapılacak çalışmaların ele alındığı Tarımsal Değerlendirme toplantısı 24 Ocak 2020 tarihinde yapıtı.


Ağrı İl Müdürlüğü  salonunda yapılan toplantıya; Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin, İlçe ve Şube Müdürleri, Döner Sermaye Saymanı, Kurum Avukatı ve Proje Birimi personelleri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasında Tarım İl Müdürü Kenan Engin; Değerlendirme ve koordinasyon çalışmalarının birlikteliği sağladığı ve kurumsal verimliliği arttırma adına önemli olduğunu dile getirerek, İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile Ağrı Valiliği, Serhat Kalkınma Ajansı ve DAP Bölge Başkanlığının ortaklaşa sürdürmüş olduğu projelere vurgu yaptı. 


Özellikle 5 Yılda 750 Bin Koyun, Gıdakent ve Çiftçi Eğitim Merkezi ve Ortak Kullanım Araç Parkı gibi vizyon projelerin İlimiz tarımına sağlayacağı katma değerin oldukça fazla olacağını belirtti.


İl Müdür Yardımcısı Ferdi Çelik’in proje tanıtım sunusunun ardından İlçe ve Şube müdürleri kendi çalışma konularıyla ilgili bilgi vererek ortak hareket edilmesi gereken noktalara dikkat çektiler. 


İlçe Müdürleri ilçelerinin tarım ve hayvancılık durumu, aşılama durumları, personel durumu ve araç durumunu belirterek sahada yaşanılan problemleri dile getirdi. 


İl Müdürü Kenan Engin: 2020 yılında uygulanması planlanan projeler ve çiftçilerimiz karşılaştığı sorunların asgari düzeye indirgemek için yapılması gereken çalışmalar yönünde toplantıya katılanlar ile görüş alış verişinde bulunarak soru cevap şeklinde toplantı sona erdirildi.

Yorum Ekle