SON DAKİKA

Sportif Direktör Yıldırım; 1. Etap Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

08 Ağustos, 2021 05:32 Güncelleme: 08 Ağustos, 2021 05:32 Sportif Direktör Yıldırım; 1. Etap Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Ağrı Spor sportif direktörü Nurettin Yıldırım 1.Etap yüksek irtifa Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi.

Erzurum yüksek irtifa kamp merkezinde devam eden 1. Etap çalışmalarında sona doğru gelinirken sportif direktörümüz Nurettin Yıldırım yaptığı açıklamada şunları belirtti; takım yapılanmasının gerçekleştirilmeye çalışıldığı ilk etap kampı çok yoğun bir şekilde devam etmektedir. 

Değerli başkanımız Mehmet yıldırım ve yönetim kurulunun bize sağladığı imkânlardan dolayı minnet borçluyuz. 

Gece gündüz demeden takımın imkânlarını en iyi seviyeye getirmeye çalışarak takımımızın eksik bölgelerine yapılan transferlerle güçlü bir takım olma yolunda Ağrıspor emin adımlarla ilerlemektedir. 

Teknik ekip ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten yıldırım; bu sene hedeflerinin ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu söyledi. 

Çalışmaların çok iyi gittiğini takımın başarılı olmak için çok çalıştığını belirten Yıldırım; bu sene kendileri için çok önemli olduğunu ve bunun bilincinde olarak futbolcuların teknik ekip ve yönetim ile uyum içerisinde çalışarak ligi en üst seviyede tamamlamak istediklerini söyledi.

Teknik direktörümüz Mustafa Kalafatoğlu ise; çalışma koşullarından memnun olduğunu, başkan Mehmet yıldırım ve yönetim kuruluna, takıma sağladıkları imkânlarından dolayı teşekkür etiğini, kendilerinin her zaman yanında olan başkan ve yönetim kurulunun yaptığı çalışmalarda kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarını ifade etti. 

Takımın kısa süre içerisinde kaynaştığını, günde çift antrenmanla lige hazırlandıklarını söyleyen Kalafatoğlu; yapılan transferlerden memnun olduğunu oyuncuların ahenkli çalıştıklarını söyledi. 

Bazı bölgelere alternatif transferler düşündüklerini belirten genç teknik adam, genç ve dinamik bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. 

Sportif direktörümüz Nurettin Yıldırım’ın takımın her türlü sorununu ivedilikle çözdüğünü de söyleyen Kalafatoğlu; kampa alt yapıdan üç genç oyuncunun katılımıyla alt yapıya da önem verdiklerini belirtti. 

Kalafatoğlu Ayrıca takımın en üst seviyede ligi bitirmek için ekibiyle birlikte ellerinden geleni yaptıklarını ve Ağrı spor camiasının takıma destek vermelerini istedi. AĞRI SPOR Haber 

Yorum Ekle