SON DAKİKA

Söylemez'den Ali Bulut'a İlginç Benzetme

2000 yılından itibaren yazıları ile Ağrı adliyesinin müdavimlerinden olan Taner Söylemez ilk kez adliyeye şikayetçi olarak girdi. 01 Ağustos, 2019 12:54 Güncelleme: 01 Ağustos, 2019 12:54 
Söylemez'den Ali Bulut'a İlginç Benzetme


Söylemez'den Ali Bulut'a İlginç Benzetme

 

2000 yılından itibaren yazıları ile Ağrı adliyesinin müdavimlerinden olan Taner Söylemez ilk kez adliyeye şikayetçi olarak  girdi.


Söylemez Ağrı da görev yaptığı süre içerisinde Başhekimlik, Genel Sekreterlik ve İl Sağlık Müdürlüğü görevlerini üstlenmiş olan Kırşehir İl Sağlık Müdürü hakkında iftira ve hürriyeti tahdit den şikayetçi oldu.

Konu'ya ilişkin açıklama yapan Söylemez;

CİMER üzerinden hakkımda silahlı terör örgütü olduğum yolunda şikayette bulunan Ali Bulut'un şikayeti Ramazan Ayı içerisinde Ağrı Cumhuriyet Savcılığı tarafından kovuşturmaya yer olmadığı gerekçesi ile takipsizlik verilmişti.

Bugüne kadar yaptığımız haberler ve yazdığımız yazılar sonrası defalarca ifade vermeye gittim ve bu soruşturmaların sonucunda sadece bir yazımda şikayetçiye ''angut '' dediğim için hakaretten 6 aylık ceza aldım onun dışındaki tüm mahkemelerde suçsuz olduğum görüldüğü için berat kararı aldım.

Yazdığım hiçbir yazı şahsi husumetimin tezahürü olarak kaleme alınmadığı gibi tarafımıza açılan mahkemelerde hiçbir şikayetçi hakkında bir geri dönüş yaparak şikayette bulunmadım zira tüm şikayetçileri meşru zeminde hak arama yollarına başvurmuştur diye değerlendirdim yazdıklarımızın haklılığına rağmen onların hak aramalarına da içerlemedim.

Lakin uzun zamandır masamda bekleyen bu karar ilişkin olarak yaptığım vicdan muhasebesi neticesinde mahkemeye gitmemin doğru olduğu kararına vardım.

Bu müfterinin bizim için hazırladığı tezgah CİASAL İslamcı malum terör örgütünün yöntemleri ile birebir örtüştüğünden dolayı Kırşehir İl Sağlık Müdürü Ali Bulut hakkında 31/07/2019 tarihinde şikayetçi oldum.

CİMER e yazdığı şikayet dilekçesinde sahabe hayatı yaşayan bir tavırla kendisini tasvir eden bu utanmaz alçağın mali işler başkanı Yunus Dağ ve kendilerini soruşturmaya gelen müfettişleri  nerede ağırladığını da bilen biri olarak; CİASAL İslamcı bu müfterinin adalet önünde hesap vermesi için şikayet dilekçemi sundum bundan sonraki sürecin adalet mekanizması içinde nasıl değerlendirileceğini beklemek yolunu seçtim.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Ali Bulut'un şahsımıza yönelik girişimini yıllardır karşısında mücadele ettiğimiz FETÖCÜ kumpaslardan biliriz.

Yıllardır bizi Ergenekoncu olarak suçlayan bu yapının koruduğu Kırşehir İl Müdürü Ali Bulut'a ilişkin yolsuzluk iddialarının soruşturulması mücadelemizi de son nefesimize kadar sürdürmenin kararlılığı içinde olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum''dedi.


Yorum Ekle