SON DAKİKA

Sokak Hayvanlarının İyi Yürekli Dostu Dr. Ceyda Tarhan

Iğdır Devlet Hastanesi hekimleri doktorluk mesleğinin yanında özel yaşamlarında yaptıkları farklı uğraşılarla da hayatımıza renk katmaktalar. Bunlardan biride KBB uzmanı Dr. Ceyda Tarhan.. 20 Şubat, 2018 06:01 Güncelleme: 20 Şubat, 2018 06:01 Sokak Hayvanlarının İyi Yürekli Dostu Dr. Ceyda Tarhan

Iğdır Devlet Hastanesi hekimleri doktorluk mesleğinin yanında özel yaşamlarında yaptıkları farklı uğraşılarla da hayatımıza renk katmaktalar. Bunlardan biride KBB uzmanı Dr. Ceyda Tarhan..

Iğdır Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olan Dr. Ceyda Tarhan hastalara olan ilgisi, başarılı ameliyatları ve munis kişiliğinin yanında özel yaşamında yaptığı çalışmalarla da dikkat çekmektedir. Tarhan özellikle sokak hayvanları için farkındalık yaratan sosyal projelere imza atmaktadır.

'İnsan olabilmenin yolu yaratılmış her şeye sevgi ve merhamet duyguları beslemekten geçer.' diyen Tarhan sözlerine şöyle devam etti:

'Doğanın bir parçası olan sokak hayvanları, özellikle kış aylarında barınma ve yiyecek ihtiyaçları için insanların yardımına ihtiyaç duymaktadır.

Hayvanları sevmek demek illa ki onları evde beslemek ya da onları kucağa alıp sevmek değildir. Hayvanları sevmenin temel koşulu onların bu dünyanın bir parçası olduğunu kabul ederek korumaya çalışmak ve onlara zarar vermemektir. 'dedi.

Hayvanları koruma derneğinde aktif üyelikte yapan TARHAN 'Iğdır'da çok fazla sokak hayvanı var. Hayvanları sevmek her insanın temel görevlerinden bir tanesidir. Çünkü hayvanları sevmeyen bir insanın insanları sevmesi de beklenemez.' şeklinde sözlerini sürdürdü.

Bizlerde yaptığı fedakârca çalışmalardan dolayı kendisini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle