SON DAKİKA

Sokak hayvanlarına yönelik projeyi Doğubayazıt'ta uygulayacak

Bursa'nın İnegöl İlçesi Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek sokak hayvanlarına yönelik yapılan projeler ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Aktaş, hayvanlara ilişkin yapılan projelerin Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde de uygulanacağını söyledi. 05 Mart, 2017 06:51 Güncelleme: 05 Mart, 2017 06:51 Sokak hayvanlarına yönelik projeyi Doğubayazıt'ta uygulayacak

İnegöl Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Şebnem Erkan, grup üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Erkan, İnegöl Belediyesi'nin özellikle sokak hayvanlarına yönelik projeleri ve titiz çalışmalarından dolayı Başkan Aktaş'a teşekkürlerini sundu.

Sokak hayvanlarına ilişkin İnegöl'de hayata geçirilen projelerin kendisinin koordinatör Belediye Başkanı olarak atandığı Doğubayazıt'ta da uygulanacağını dile getiren Aktaş, "İnşallah bu uygulamaları koordinatör olarak atandığımız Doğubayazıt Belediyesi'nde de uygulamak istiyoruz zaman içerisinde. Orada da ciddi bir sıkıntı var bu konuyla alakalı. İnşallah yeni barınakla beraber ben daha modern, daha standartlar üzeri çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Bu arada çalışma grubumuzdan da ciddi destekler alarak bu çalışmaları hayata geçireceğiz. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün bir incelik gösterdiler. Tabi bu işler hem Belediye'nin asli işleri, olması gerekenler ama beraberinde de biz bu konuda kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Dönem dönem bunlarla ilgili teşekkürler alınca da ziyadesi ile mutlu oluyoruz ve çalışma azmimiz daha da artıyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle