SON DAKİKA

SIFIRDAN ZİRVEYE BİR BAŞARI HİKAYESİ MURAT DAŞDEMİR.

Tırnaklarıyla kazıya kazıya derler ya işte öyle bir hikaye ile karşınızdayız. Gala MODA firmasının sahibi değerli hemşerimiz Murat Daşdemir ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. 12 Ağustos, 2019 14:56 Güncelleme: 12 Ağustos, 2019 14:56 SIFIRDAN ZİRVEYE BİR BAŞARI HİKAYESİ MURAT DAŞDEMİR.

SIFIRDAN ZİRVEYE BİR BAŞARI HİKAYESİ MURAT DAŞDEMİR.

 

 

Tırnaklarıyla kazıya kazıya derler ya işte öyle bir hikaye ile karşınızdayız. Gala MODA firmasının sahibi değerli hemşerimiz Murat Daşdemir ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Başarılı iş adamı Daşdemir 25 yıldır iş dünyasında olan çalışkan ve güvenilirliği ile tanınan bir iş adamı. Elbette kendisi hakkında tanıyanlardan edindiğimiz bir dip not olarak bunu belirtmekte fayda var. Genel olarak giyim sektöründe faaliyet gösteren Doğubayazıtlı hemşerimiz Gala Moda MD firmasının yanı sıra Galata Köprüsü altında meşhur bir balık restoranın da sahibi. Bunun yanısıra Mahmutpaşa ve Mısır Çarşısında yer alan mağazalarında gelin giyimi üzerine iş yapıyor. Toptan ve ihracat ağırlıklı çalışan iş adamımız iç piyasada da önemli bir konuma sahip. 25 yıldır çalışan, üreten, istihdam sağlayan hemşerimiz gün geçtikçe sektörde üst sıralara doğru tırmanıyor.

DAŞDEMİR “DAYANIŞMA OLMADAN TOPLUM OLAMAYIZ”

Doğubayazıtlı hemşerimiz Murat Daşdemir vakit buldukça STKları ve çeşitli organizasyonları takip ettiğini ve çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti. Daşdemir “Günümüzde dernekçilik faaliyetleri bazında oldukça ilerleme kaydettik. Ancak daha çok çalışmalı etkili olmalıyız. Bunun yolu da paylaşan, dayanışan, kenetli bir toplum olmaktan geçiyor. Ağrılı hemşeriler olarak birbirimize maddi manevi her anlamda destek olmalı güçlü bir toplum olma yolunda elimizi taşın altında hep beraber koymalıyız.” Dedi.

HABER :RAŞİT YILDIRIM-ZEKİ ERTOĞAN

 

 

Yorum Ekle