SON DAKİKA

SERKA-TAŞLIÇAY HAYVAN PAZARINA EL KOYUYOR...

SERKA-TAŞLIÇAY HAYVAN PAZARINA EL KOYUYOR... 05 Kasım, 2014 10:03 Güncelleme: 05 Kasım, 2014 10:03 SERKA-TAŞLIÇAY HAYVAN PAZARINA EL KOYUYOR...

Ağrının Taşlıçay ilçesine Serhat kalkınma Ajansı tarafından yaptırılan Yaklaşık 500 bin Tl'ye mal edilen modern hayvan pazarının bir inşaat firmasına kiraya verildiği haberini geçtiğimiz günlerde gündeme taşımıştık.

 


Serka'nın haberimizi değerlendirip incelemelerde bulunduğu Taşlıçay modern hayvan pazarının durumu maalesef bir inşaat firmasına Taşlıçay Belediyesi tarafından kiraya verildiği ve ilçede çiftçilerin hayvanlarını satmak için şehir merkezini kullandığı ortaya çıkmış ve kanıtlanmıştır.
Bu gerekçe ile Taşlıçay Belediyesinin devleti zarara uğrattığı serhat kalkınma ajansını bu konuda yanıltarak, Serka tarafından yaptırılan ve yaklaşık olarak 500 bin TL'ye mal edilen Modern hayvan pazarını kendi çıkarları için kullandığı ortaya çıkmıştır.
Serhat Kalkınma Ajansı tarafından konu ile ilgili gelen açıklamaya göre ” Taşlıçay hayvan pazarı hakkında yasal işlemler başlamıştır.” denildi.


SERKA' nın Taşlıçay Belediyesine nasıl bir yasal işlem yapılacağı ve devleti zarara uğratan bu kurum ve kişilere nasıl bir cezai işlem yapılacağı ise Taşlıçay halkı VE kamuoyu merakla beklemektedir.
Özellikle Taşlıçay Hakimiyet Ailesi olarak konunun takipçisiyiz…


 


Yorum Ekle