SON DAKİKA

Saplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını kesti

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Savaş Dalançıkar adlı kişi, saplantı derecesinde karşılıksız sevdiği Gamze Pala'yı kendisi ile görüşmek istemeyince önce kurşunladı, sonra boğazını keserek öldürdü. Saldırgan olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. 16 Nisan, 2020 05:45 Güncelleme: 16 Nisan, 2020 05:45 Saplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını kesti

Saplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını kesti

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Savaş Dalançıkar, tartıştığı kız arkadaşı Gamze Pala'ya tabancayla ateş etti. Kurşunların isabet etmediği Pala'yı ardından boğazını keserek öldüren saldırgan, kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı.

ÖNCE KURŞUN YAĞDIRDI

Alınan bilgiye göre, Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda Gamze Pala isimli bir kadın, kendisine saplantı derecesinde aşık olan Savaş Dalançıkar ile görüşmeyi kabul etmedi. Uzun süre peşinde koştuğu kadını saplantı haline getiren Savaş Dalançıkar, bu akşam saat 22.00 sularında Pala'ya silahlı saldırıda bulundu.

KURŞUNLARIN İSABET ETMEDİĞİ KADININ BOĞAZINI KESTİ

Dalançıkar, kurşunların genç kadına isabet etmediğini görünce bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü. Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Saplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını kestiSaplantılı aşık, kendisiyle görüşmek istemeyen kadını önce kurşunladı, sonra boğazını kesti

Yorum Ekle