SON DAKİKA

SALMAN- KORKMAZ BULUŞMASI

son dönemlerde kent konseyi binası ile arsasının ihale işleri yüzünden epey sıkıntılı bir dönem geçiren Canan Korkmaz'ın AKP heyetini evinde kabul etmesi ne anlam taşımaktadır?... 18 Ağustos, 2013 10:25 Güncelleme: 18 Ağustos, 2013 10:25 SALMAN- KORKMAZ BULUŞMASI

 

 

Ağrı AKP milletvekili Fatma Salman  , Doğubayazıt AKP ilçe Başkanı Sena Geçit ve yöneticiler  BDP Belediye başkanı Canan Korkmazın evine  sürpriz bir ziyarette bulunmuşlar.

 

Son günlerde Ehmedê Xaniye sarılmak zorunda kalan Belediye Başkanı Canan Korkmaz hakkında yeni bir bilgi ile karşı karşıyayız.

 

16.08.2013 tarihinde mesai bitiminden önce Belediye Başkanı Canan Korkmaz AKP heyeti ile Belediye binasında değil de kendi evinde görüşmesi halk arasında tartışmalara ve  soru işaretlerine neden olmaktadır.

 

Rojava'daki durumlar ortadayken neden böyle bir görüşme gerçekleştiği hakkında birçok farklı görüş gazetemize ulaştı. Buradaki görüşmenin Rojava ile ilgili olmadığı bilinmektedir. Peki başka ne olabilir. Acaba yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olabilir mi? Yerel seçimler öncesinde AKP milletvekili Fatma Salman  bu çıkışı gayet düşündürücü.

 

 

Yine son dönemlerde kent konseyi binası ile arsasının ihale işleri yüzünden epey sıkıntılı bir dönem geçiren Canan Korkmaz'ın AKP heyetini evinde kabul etmesi ne anlam taşımaktadır?...

 

Bu görüşmenin ayrıntıları mutlaka kamuoyuna açıklanmalı?

Başkanın evinde yapılan toplantıya kimlerin katıldığının nedenini kamuoyu merak etmektedir?

 

Son soru şu, acaba Canan Korkmaz kendi partisinin milletvekilini evine almış mı ki AKP milletvekili ve AKP ilçe teşkilatını evine alıyor?

 

Kamuoyu bu soruların cevabının beklemektedir…

Yorum Ekle