SON DAKİKA

Rektör Alma’dan Yeni Yıl Mesajı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma Yeni Yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 31 Aralık, 2019 09:34 Güncelleme: 31 Aralık, 2019 09:34 Rektör Alma’dan Yeni Yıl Mesajı


Rektör Alma’dan Yeni Yıl Mesajı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma Yeni Yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Rektör Alma’nın Yeni Yıl mesajı şöyle:
Sevgili Iğdır Üniversitesi ailesi ve saygıdeğer hemşehrilerim,
2019 yılını geride bırakıp 2020 yılına girmeye hazırlanırken, geçen senenin muhasebesini yapıyor ve önümüzdeki seneye yeni hedefler ve umutlarla merhaba diyoruz. Öncelikle, 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diler; ülkemizde ve dünyada barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını temenni ederim. Yeni yılda da Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için çaba göstermeye ve emek vermeye devam edeceğiz. Gösterdiğimiz çaba ve verdiğimiz emeklerin karşılığını ise Üniversitemiz ve öğrencilerimizin yeni başarıları olarak alacağımıza gönülden inandığımı belirtmek isterim. Geride bıraktığımız senede Üniversitemizi ve öğrencilerimizi daha iyi yerlere taşımak için emek veren ve özveri gösteren tüm akademisyenlerimiz ile diğer personelimize teşekkürü bir borç bilirim. Önümüzdeki senede de aynı gayreti göstereceklerinin farkında olarak kendilerine sonsuz başarılar dilerim.
Iğdır Üniversitesi olarak bölgemizin ve ülkemizin en hızlı gelişen ve büyüyen üniversiteleri arasında ilk sıralardayız. Sonsuz gayretimizle 2020 yılının da Üniversitemiz için oldukça başarılı ve verimli geçeceğine eminim. Bu duygu ve düşüncelerle, umutların tazelendiği ve yeni hedeflerin belirlendiği yılbaşı vesilesiyle 2020 yılının, ülkemiz ve tüm dünya için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını; milletimize, Iğdırlı hemşehrilerime ve Iğdır Üniversitesi ailesine sağlık, başarı, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Yorum Ekle