SON DAKİKA

Rektör Alma, Iğdır FM’e Konuk Oldu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır’da radyo yayıncılığı yapan Iğdır FM programına konuk oldu. Programda Üniversiteyi anlatan Rektör Alma, sunucu Suat Deniz’in sorularını yanıtladı 21 Ocak, 2020 22:10 Güncelleme: 21 Ocak, 2020 22:10 Rektör Alma, Iğdır FM’e Konuk Oldu

Rektör Alma, Iğdır FM’e Konuk Oldu 

ğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır’da radyo yayıncılığı yapan Iğdır FM programına konuk oldu. Programda Üniversiteyi anlatan Rektör Alma, sunucu Suat Deniz’in sorularını yanıtladı.

Suat Deniz’in hazırlayıp sunduğu programın konuğu olan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma; programda, Iğdır Üniversitesinde bulunan fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının bölüm ve programlarına dair bilgiler verdi.

Üniversite bünyesinde bulunan hayvan hastanesinde yapılan ameliyatlarla ilgili de konuşan Rektör Alma, Iğdır’da Araştırma Hastanesinin kurulmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi. Ayrıca, üniversite öğrencilerinin yaşadıkları yurt sorunlarıyla alakalı çok sayıda iş adamıyla görüştüklerini belirten Rektör Alma, yurt konusunda Iğdırlı iş adamlarından destek beklediklerini de ifade etti.

Konuşmasının son bölümünde ise Tuzluca’daki Tuz Mağaralarının sağlık turizmine kazandırılması konusunda büyük bir özveri ile çalıştıklarını kaydeden Rektör Alma, mağaralarda Tuz Terapi Merkezi’nin kurulması için çalıştıklarını dile getirdi. Programda ayrıca, Üniversitemizin gerçekleştirdiği bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere değinildi.


Yorum Ekle