SON DAKİKA

Radyo Doğubayazıt İkinci Yaşını Kutluyor

31 Ocak, 2021 10:59 Güncelleme: 31 Ocak, 2021 10:59 Radyo Doğubayazıt İkinci Yaşını Kutluyor

Radyo Doğubayazıt, 2. yaşını pazartesi gün boyu gerçekleştireceği özel yayınlarla kutluyor. Canlı yayınlara ilçe kurum amirlerinin yanı sıra sürpriz isimlerin katılacağı belirtildi.

2019'da yayın hayatına başlayan Radyo Doğubayazıt, 2 yaşında. Kısa sürede dinleyicinin beğenisini kazanan radyoya olan ilgi de her geçen gün artıyor. İlçe halkına hitap eden yayınların yanı sıra eğlence, kültür-sanat, eğitim ve dini programlarıyla dinleyici karşısına çıkan Radyo Doğubayazıt, ikinci yılını doldurdu. 

Doğubayazıt Kaymakamlığının desteğiyle faaliyet gösteren radyo tarafından sosyal  medyada yapılan paylaşımda "Pazartesi gün boyu gerçekleştireceğimiz özel yayınlarla ikinci yılımızı kutluyoruz. Sizi de heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz." denildi. Radyo Doğubayazıt'ın ikinci yıl dönümü özel yayınları Pazartesi günü (1 Şubat 2021) 10.00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Yayınlara kurum amirlerinin yanı sıra sürpriz isimler katılım sağlayacak. 

Radyo Doğubayazıt Zengin İçerikli Programlarıyla Yayınlarına Devam Ediyor 

24 saat kesintisiz yayın yapan Radyo Doğubayazıt, çok sayıda programıyla dinleyiciyle buluşuyor. Sabah saatlerinde Mazlum Günhan'ın sunumuyla RadyoAktif Show programıyla dinleyici eğlenceli vakit geçirirken, öğleden sonraları ise Erşan Yelboğa'nın hazırladığı Medeniyetler Geçidi, Örnek Şahsiyetler ve yine Mazlum Günhan'ın sunduğu Toplumsal Artı programlarıyla dinleyiciye farklı konularda uzman konuklar ile bilgi aktarılıyor. Ayrıca cuma günleri Erşan Yelboğa ile Cumanın Bereketi programıyla dinleyici dini bilgilerini tazeleyip, dini konularda bilgi ediniyor

Radyo Doğubayazıt'ı ilçe sınırları içerisinde  104.4 frekansı üzerinden dinlemek mümkün. Ayrıca dünyanın her yerinde internet aracılığıyla www.radyodogubayazit.com adresinden de radyoya ulaşılabiliyor. 104.4 Radyo Doğubayazıt, Facebook ve Twitter'ın yanı sıra İnstagram'da da @radyodogubayazit ismiyle yer alıyor.

Yorum Ekle