SON DAKİKA

Patnos'ta binlerce çiçek ve ağaç toprakla buluşturuluyor

Patnos Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, refüj ve kavşaklar ile halkın yoğun olarak kullandığı noktalarda mevsime ve bölgenin iklimine uygun çiçek ve bitki ekimi ile peyzaj çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 21 Mayıs, 2019 07:24 Güncelleme: 21 Mayıs, 2019 07:24 Patnos'ta binlerce çiçek ve ağaç toprakla buluşturuluyor

 

Patnos'ta binlerce çiçek ve ağaç toprakla buluşturuluyor
Patnos Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, refüj ve kavşaklar ile halkın yoğun olarak kullandığı noktalarda mevsime ve bölgenin iklimine uygun çiçek ve bitki ekimi ile peyzaj çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında kentin daha estetik görünmesi için kavşak ve orta refüjlere mevsimlik çiçekler dikiliyor. Ağrı Van Caddesi, Kapalı Cadde ve Malazgirt Caddesinde yer alan refüj ve döner kavşaklarda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında çeşitli süs bitkileri de kullanılıyor. Rengarenk çiçekler özellikle orta kavşaklarda perspektif olarak dizayn ediliyor.
Ağaçlandırma çalışmaları yapılarak çiçeklerin dikildiği caddelerdeki refüjlere ayrıca otomatik sulama sistemleri de döşeniyor.

 

Yorum Ekle