SON DAKİKA

PATNOSSPOR BAŞKANI ÇETİN TEZCAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ.

Patnosspor Kulübü onuruna verilen yemekte Şerdil Dara Odabaşı'na karşı gerçekleştirilen çirkin davranışa tepkiler sürüyor. 18 Haziran, 2019 04:23 Güncelleme: 18 Haziran, 2019 04:23 PATNOSSPOR BAŞKANI ÇETİN TEZCAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ.

PATNOSSPOR BAŞKANI ÇETİN TEZCAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

 

“Patnosspor kimsenin arka bahçesi değildir”

 

 

Patnosspor Kulübü onuruna verilen yemekte Şerdil Dara Odabaşı'na karşı gerçekleştirilen çirkin davranışa tepkiler sürüyor.

 

Patnosspor Kulübü Başkanı Çetin Tezcan olayla ilgili yaptığı açıklamasında adeta ateş püskürdü. Tezcan “Patnosspor Kulübü onuruna verilen ve çok güzel başlayan gece Ağrı ve Ağrılılara yakışmayan, toplumumuzun itibarını zedeleyen bir takım olaylar sebebiyle kötü bitti. Bazı şahıslarca provoke edilen gecede misafirimiz olan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı herkes gibi konuşma yapacakken engellenmesi kabul edilir birşey değildir. Siyasi amaçlar uğruna Patnosspor, Patnoslular ve Ağrılıların itibarını düşünmeden bu eylemi gerçekleştirenleri şiddetle kınıyorum.

 

 

Patnosspor Kulübü hiç bir siyasi partinin arkabahçesi değildir. Kimse kulübümüzü siyasi malzeme olarak kullanıp kendi şovunu yapamaz. Şiddetle kınıyor ve böylesi bir terbiyesizliğe maruz bırakılan kıymetli Kadıköy Belediye Başkanımız Şerdil Dara Odabaşı'ndan özür diliyorum.” Dedi
HABER ZEKİ ERTOĞAN- RAŞİT YILDIRIM

 

 


Yorum Ekle