SON DAKİKA

Patnos Belediyesi Eş Başkanları Mezuniyet Törenine Katıldı

İSTİKBAL Koleji Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katılan Patnos Eş Başkanları, Müşerref GEÇER & Emrah KILIÇ öğrencilerin diplomalarını vererek en mutlu günlerine ortak oldu. 26 Nisan, 2019 01:00 Güncelleme: 26 Nisan, 2019 01:00 Patnos Belediyesi Eş Başkanları Mezuniyet Törenine Katıldı

 

Patnos Belediyesi Eş Başkanları Mezuniyet Törenine Katıldı

 

 

iSTİKBALKoleji Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katılan Patnos Eş Başkanları, Müşerref GEÇER & Emrah KILIÇ öğrencilerin diplomalarını vererek en mutlu günlerine ortak oldu.

 

 

Öğrencilerin mezuniyet sevincini birlikte yaşamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Emrah KILIÇ, "Çok çalışıp büyük bir emek vererek mezun oldunuz. Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Üniversite ve iş hayatınızda başarılar diliyorum. Kalbinizden hangi üniversite geçiyorsa Cenab-ı Allah onu nasip etsin inşallah. Sıkı ve disiplinli bir çalışmayla başarı gelir" dedi.

 

 

Konuşmasının ardından Başkan Emrah KILIÇ, öğrencilere diplomalarını, stajyer diploması almaya hak kazanan öğrencilere de sertifikalarını verdi. Mezuniyet programı konserle devam ederken, Başkan Emrah KILIÇ öğrencilerin ricasını kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle