SON DAKİKA

Özel Ağrı Yaşam Hastanesinden Toplu Sünnet Organizasyonuna büyük destek

Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu ile Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu işbirliğinde bu yıl ilki düzenlenen Sünnet Programı´na Ağrı Özel Yaşam Hastanesi büyük destek sağladı. 10 Eylül, 2017 08:35 Güncelleme: 10 Eylül, 2017 08:35 Özel Ağrı Yaşam Hastanesinden Toplu Sünnet Organizasyonuna büyük destek

Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu ile Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu işbirliğinde bu yıl ilki düzenlenen Sünnet Programı´na Ağrı Özel Yaşam Hastanesi büyük destek sağladı.

Özel Ağrı Yaşam Hastanesinden yapılan açıklamada yönetim kurulu  başkanı ihsan KARAMIZRAK  şu ifadelere yer verdi ;

"Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu bize toplu sünnet talebi ile geldi. Kimsesiz ve yoksul ailelerin çocuklarına sünnet etkinliği teklifini, hastane yönetimi olarak hiç düşünmeden kabul ettik.

Oluşturmuş olduğumuz uzman ekiplerimizle beraber 100 çocuğumuzun sünnetini sağlıklı bir şekilde yaptık.
Özel Ağrı Yaşam Hastanesi olarak bu güne kadar ilimizin sağlığına katlıda bulunacak hiçbir etkinlikten geri kalmadık. Bundan sonra da geri kalmayacağız. 100 yoksul ailemizin sevincine ortak olduğumuz için büyük bir mutluluk yaşamaktayız.

Bu organizasyonu üstlendiğimizde hiçbir maddi menfaat gözetmedik. Ve yapılan sünnetlerin tedavilerinin tamamını hastane olarak üstlendik.

Organizasyonun maddi olarak kurumumuza maliyeti 60.000 TL oldu. Böylesi güzel bir organizasyonda yer edinmiş olmamız ve 100 çocuğumuzun sünnet olmuş olması bizim için büyük bir gurur ve sevinç kaynağı oldu."

 

Yorum Ekle