SON DAKİKA

MÜŞERREF GEÇER SU DEPOLARINI İNCELEDİ

Patnos Belediyesi Eş Başkanı Müşerref Geçer ve beraberindeki heyetle su depolarını yerinde incelediler. 18 Nisan, 2019 20:56 Güncelleme: 18 Nisan, 2019 20:56 MÜŞERREF GEÇER SU DEPOLARINI İNCELEDİ

 

 

Patnos Belediyesi eş başkanı Müşerref Geçer ve beraberindeki heyetle su depolarını yerinde incelediler.

 

 

Patnos Belediyesine bağlı su depolarında incelemelerde bulunan eş başkan Müşerref Geçer ve yanındaki belediye meclis üyeleriyle birlikte, belediye PASKİ çalışanlarıyla Patnos'ta bulunan tüm su depolarında incelemelerde bulundu.

Özellikle yaz aylarında su problemi yaşandığını ifade eden Müşerref Geçer, “Halkımızın su problemini kesin bir çözüme kavuşturmak adına, bugün tüm su depolarımızda bir takım incelemelerde bulunduk. Bir hafta önce Köseler Köyünde eş başkanımız Emrah Kılıç ve beraberimizdeki heyetle ile birlikte köseler suyunu Patnos'ta ki musluklara akmasını sağlamak için gereken girişimlerde bulunduk. Halkımızın temiz su içmeleri için belediyemizin tüm imkânlarını kullanacağız. Bizim dönemde, her mahallede ve her eve temiz su götürmeye karar verdik. Halkımızın en temel sorunlarından biri haline gelen ve Patnos ilçesinin kanayan yarası olan su sorununu kesin bir çözüme kavuşturacağız.” Dedi.



Yorum Ekle