SON DAKİKA

Murat Şahin Yalnız Değildir!

28 Şubat, 2021 13:14 Güncelleme: 28 Şubat, 2021 13:14 Murat Şahin Yalnız Değildir!

Haber: Hamza Salman

Doğubayazıt'lı Hemşehrilerimiz, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Doğu Anadolu Bölge Kordinatörü turizmci  Murat Şahin'e sahip çıkıyor. Murat Şahin yalnız değildir. Nuh'un Gemisi Doğubayazıt'tadır.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet KASAPOĞLU'nun ziyareti sırasında  TUTAP Doğu Anadolu Bölge Kordinatörü Murat Şahin'in açmış olduğu Nuh'un Gemisi Ağrı'da pankartı Şırnak'ın Yetkilileri ve vatandaşları tarafından tepki ile karşılandı.

Doğubayazıt'lı hemşehrilerimiz ise bu tepkilere karşı Murat Şahin'e Sahip çıkarak yaptıkları açıklamada; "tepki veren bütün Yetkilileri ve şahısları şiddetle kınıyoruz. Yıllardır bölgede yapılan bilimsel çalışmaları hiçe saymak bilim adamlarına ve hemşehrimiz Murat Şahin'e büyük bir saygısızlıktır. Nuh'un kenti Ağrı'dır bu hem bilimsel hemde tarihsel olarak kanıtlara dayanılarak söylenmektedir aksini iddia edenlerin sadece dayandığı zeytin ağacı ve kimin olduğu belli olmayan bir mezardır. Yaptıkları tepki paylaşımlarının hepsi show amaçlıdır. Değerli hemşehrimiz Murat Şahin yalnız değildir" dediler.

Yorum Ekle