SON DAKİKA

Müftü Topçu: Kaliteli Eğitim Sunmanın Gayreti İçerisindeyiz

26 Eylül, 2021 08:15 Güncelleme: 26 Eylül, 2021 08:15 Müftü Topçu: Kaliteli Eğitim Sunmanın Gayreti İçerisindeyiz

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile birlikte İmam Müslim Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

İmam Müslim Yatılı Erkek Kur’an kursunda yapılan oyun sahalarını ve peyzaj çalışmasını yerinde inceleyen İl Müftüsü Topçu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası kursta hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Müftü Topçu, küçük hafız adaylarıyla sohbet edip nasihatlerde bulundu. 

Topçu, ziyaret sonrası Kur’an kursların da yürütülen eğitimi değerlendirerek şöyle konuştu: “Burada küçük yaştaki yavrularımız, Allah'ın mesajlarını, kelamını ezberliyorlar. Hafızlık eğitimi zor ve sabır isteyen bir eğitim süreci gerektirmektedir. Bizler İl Müftülüğü olarak burada yavrularımıza eğitimlerini sevdirerek en güzel şekilde tamamlamaları için destek veriyoruz. Öğrencilerimize kaliteli eğitim sunmanın gayreti yanı sıra eğitim ortamlarını daha keyifli hale getirmek içinde kurs alanlarında çalışmalar yürütüyoruz. Böylece öğrencilerimiz hafızlık eğitiminin yanında sosyal aktivitelerle daha çok motive olacak ve eğitimleri de daha verimli ilerleyecektir.” dedi.

Yorum Ekle