SON DAKİKA

MİNİK MÜFETTİŞLER, VALİ VAROL VE BAŞKAN SAYAN İLE DENETİM YAPTI

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, belediye tarafından minik çocuklardan oluşturulan ‘Pandemi Müfettişleri’ ile korona virüs denetimleri gerçekleştirdi. 23 Eylül, 2020 12:31 Güncelleme: 23 Eylül, 2020 12:31 MİNİK MÜFETTİŞLER, VALİ VAROL VE BAŞKAN SAYAN İLE DENETİM YAPTI

MİNİK MÜFETTİŞLER, VALİ VAROL VE BAŞKAN SAYAN İLE DENETİM YAPTI 

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, belediye tarafından minik çocuklardan oluşturulan ‘Pandemi Müfettişleri’ ile korona virüs denetimleri gerçekleştirdi.

Ülke genelinde alınan korona virüs denetimlerinin sıkılaştırılması kararının ardından Ağrı’da gerçekleştirilen denetimlere çocuklardan ‘Pandemi Müfettişleri’ de katıldı.

Atalay Caddesi üzerinde bulunan iş yerleri ve şehir içi yolcu otobüslerini denetleyen Vali Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan, esnaf ve yolcuları pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Varol ve Sayan’a eşlik eden minik müfettişler ise işletme sahiplerine maske ve broşür dağıtarak virüse karşı duyarlı olmalarını istedi.

Korona virüs nedeniyle Ağrı Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen denetimlere Vali Dr. Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı da katıldı.

Yorum Ekle