SON DAKİKA

Mediza Hastanesinde Bir İlk Daha Gerçekleşti

19 Ocak, 2022 09:00 Güncelleme: 19 Ocak, 2022 09:00 Mediza Hastanesinde Bir İlk Daha Gerçekleşti

Birçok alanda ülkemizin öncü kuruluşlarından birisi olan Can Holding (Cemal Can), Bünyesinde Bulunan ve Doğubayazıt'ta faaliyet gösteren Mediza Hastanesi, Kulak Burun Boğaz kliniğinde büyük bir başarı elde etti.

Hemşerimiz 44 yaşındaki Salih Cin, müzdarip olduğu ileri derecedeki hipertrofik (kissing tonsil) bademcikleri nedeniyle geceleri uykuda nefessiz kalma ve (Uyku Apnesi) sorunu nedeniyle bölgemizde birkaç hastaneye müracaat etmiş ve buralarda ameliyat olamayacağı, ancak Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde ameliyat yapılabileceği belirtilmişti kendisine, O da Mediza Hastanesi KBB Uzmanı Op. Dr. Nihat Altınel'e müracaat etmiş ve yapılan kontroller neticesinde bu ameliyatın Özel Mediza Hastanesinde yapılabileceği ve Hastanenin ciddi imkanlara sahip olduğunu belirtip, başarılı bir ameliyat gerçekleştirmiştir.

Hastane Sahibi İş İnsanı Cemal Can Yaptığı açıklamada; İlçemize yapmış olduğumuz hastanenin Bölgemizde bir çok yerde yapılamayan çoğu ameliyatları yapmaktadır, halkımızın ve çevre illerde bulunan vatandaşlarımızın her daim hizmetinde olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle