SON DAKİKA

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

19 Temmuz, 2021 08:00 Güncelleme: 19 Temmuz, 2021 08:00 Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Bayramlar sevginin, saygının, hoşgörünün diğer zamanlara oranla daha fazla öne çıktığı; kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı ve tüm topluma hâkim olduğu müstesna günlerdir.

Özellikle toplum hayatımızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramında sosyal dayanışma-yardımlaşma ve paylaşma sayesinde ülkemizdeki sosyal barışı üst düzeyde yaşamakta ve bunun verdiği mutluluğu, sevinci hissetmekteyiz.

Bayramda yoğun olarak yaşadığımız bu güzellikleri ve millet olarak sahip olduğumuz güzel hasletleri gelecek kuşaklara aktarmamız, bayramların haricinde de yaşamamız son derece önemlidir.

Bayramları fırsat bilerek milletçe ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğin sağlanması, insanlarımız arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün daha da artırılması için el ele, gönül gönüle verelim. Böylelikle yapamayacağımız iş, aşamayacağımız engel yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluk dilekleriyle sevgi ve saygılar sunarız.

HAMZA SALMAN

DOĞUBAYAZIT HALKIN SESİ GAZETESİ

Yorum Ekle