SON DAKİKA

KÖY ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU SERGİSİ

KÖY ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU SERGİSİ 22 Mayıs, 2019 04:58 Güncelleme: 22 Mayıs, 2019 04:58 KÖY ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU SERGİSİ

Diyadin İlçesine bağlı Ulukent Köyü Ortaokulunda öğrenciler tarafından yıl içinde yapılan çalışmalardan oluşturulan sergi ziyaret edildi.

Ulukent Ortaokulu öğrencileri yıl içinde el becerilerini kullanarak yaptıkları resim, tasarım çalışmaları ve atık malzemeler kullanılarak yapılmış olan geri dönüşüm temalı çalışmalarını sergiledi. Öğrencilerin el emeği ve becerilerinden oluşan serginin açılışına Diyadin Kaymakamı Olgun ÖNER ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Faruk Tekin de katıldı. Kaymakam Olgun ÖNER, öğrencilerin hazırladığı eserleri tek tek gezerek, yapım aşaması hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Yapılan çalışmalarda öğrencilerin özen gösterdiğini belirtip özellikle atık malzemeler kullanılarak yapmış oldukları geri dönüşüm temalı çalışmaları çok beğendiğini dile getiren Olgun ÖNER, öğretmen ve öğrencilerin bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yorum Ekle