SON DAKİKA

Kars'ta TCDD'den sağlık personellerine destek

TCDD Taşımacılık AŞ çalışanları sağlık personellerine destek ve moral ziyaretinde bulunarak tatlı ikramında bulundu. 01 Nisan, 2020 09:39 Güncelleme: 01 Nisan, 2020 09:39 Kars'ta TCDD'den sağlık personellerine destek

Kars'ta TCDD'den sağlık personellerine destek

TCDD Taşımacılık AŞ çalışanları sağlık personellerine destek ve moral ziyaretinde bulunarak tatlı ikramında bulundu.

Yolcu Hizmetleri ve Lojistik Müdürü Muharrem Toraman, TCDD çalışanlarıyla birlikte Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının en büyük alkışı hak ettiklerini söyleyen Muharrem Toraman, “Bugün sizleri ziyaret etmemizdeki amaç şudur; biliniz ki yanınızdayız. Asla yalnız değilsiniz. Büyük fedakarlıklarla ülkemiz insanına hizmet veriyorsunuz. Risk altında olmanıza rağmen bizlerin sağlıklı kalabilmesi için görevinizin başındasınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

TCDD çalışanların da görevleri başında olduğunu belirten Toraman, “Ülkemizin bu zor günlerini en kısa sürede atlatması için sizlerde bizlerde canla bala çalışıyoruz. Sağlık çalışanları sizler ülkemizi saran bu virüste en önde savaşmaktasınız. Bizlerde TCDD AŞ Taşımacılık personeli olarak bu zor günlerinizde sizlere destek için buradayız. Başta genel müdürümüz Kamuran Yazıcı’nın bölge müdürümüz Erhan Tepe beyin sizlere selamını getirdik. Sizler bu virüsle ön safta savaşıyorsunuz her ne kadar da sizin gibi bizlerde çalışıyoruz. İnşallah bu kötü günleri sizlerin sayesinde atlatacağız. Gerçekten sizler çok zor şartlarda görev yapıyorsunuz. İnşallah bu kötü günler geride kalacak. Onun için sizleri gönülden alkışlıyoruz.” diye konuştu.

Toraman ve TCDD çalışanları sağlık personellerini bir süre alkışladıktan sonra tatlı ikramında bulundular.

Harakani Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Serdar Sayan ve Kafkas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Kordiyolog Doç. Dr. Yavuz Karabağ da TCDD personellerine bu destek ve moral ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

kars’ta-tcddden-saglik-personellerine-destek-(1).jpgkars’ta-tcddden-saglik-personellerine-destek-(2).jpgkars’ta-tcddden-saglik-personellerine-destek-(3).jpgkars’ta-tcddden-saglik-personellerine-destek-(4).jpg



Yorum Ekle