SON DAKİKA

İyilik projesi Ağrı’da yürekleri ısıttı

24 Şubat, 2021 16:28 Güncelleme: 24 Şubat, 2021 16:28 İyilik projesi Ağrı’da yürekleri ısıttı

Ağrı İl Müftülüğü, “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında Malatya Müftülüğü tarafından gönderilen kışlık giyim malzemelerini, çocuklara ulaştırdı.

     

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü (KAGEM) koordinesinde ülke genelinde sürdürülen "İlmek İlmek İyilik" projesi kapsamında, Malatya Müftülüğü tarafından gönderilen kışlık giyim malzemeleri, Ağrı İl Müftülüğünce köy okullarındaki öğrencilere hediye edildi.


Ağrı İl Müftülüğü bünyesindeki din görevlileri ve TDV gönüllüleri, köy okullarını ziyaret ederek "ilmek ilmek" örülen iyilikleri dağıttı.


Din görevlileri ve İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile birlikte dağıtım faaliyetine katılan İl Müftü Vekili Murat Sarı, "Karşılık beklemeden yapılan iyilik, insan ruhunu güzelleştiren, iyilik yapanı ve yapılanı mutlu eden ve aradaki mesafeleri ortadan kaldıran erdemli bir davranıştır. Peygamberimiz 'Her iyilik bir sadakadır!' buyurmaktadır. Her iyiliğin farklı bir etkisi vardır. Bunun için küçük veya önemsiz görmeden, elimizden geldiğince iyilik yapmalı ve hayır işlerinde yarışmalıyız. Bugün birçok çocuğumuzun yüzünün gülümsemesine vesile olduk. Bu güzel iyilik hareketini sürdüren Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın şahsında Müftülük ve TDV Şubesi çalışanları ile hayırsever Malatya halkına teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Ekle