SON DAKİKA

İŞ ADAMLARINDAN ÖĞRENCİLERE YARDIM HAMLESİ

Doğubayazıt'ın köylerinin içinde tek kadın muhtarı olan Meryem Önkür'ün köyü Dalbahçe(Körüm)de İlk ve Ortaokulu öğrencileri sevinç ve mutluluk doruktaydı. 14 Aralık, 2019 02:17 Güncelleme: 14 Aralık, 2019 02:17 İŞ ADAMLARINDAN ÖĞRENCİLERE YARDIM HAMLESİ

 

İŞ ADAMLARINDAN ÖĞRENCİLERE YARDIM HAMLESİ

 

Doğubayazıt'ın köylerinin içinde  tek kadın muhtarı olan Meryem Önkür'ün köyü Dalbahçe(Körüm)de İlk ve Ortaokulu öğrencileri sevinç ve mutluluk doruktaydı.

 

Dalbahçe köyünde Öğrencilere bu sevinç ve mutluluk havasını yaşatanlar  yıllar önce bu köy okulunda eğitim gören iki iş adamıydı.

 

İş adamı olan Mehmet Kaya ile İbrahim Tangut yıllar sonra,doğup büyüdükleri,çocukluklarını geçirdikleri ve eğitim gördükleri Dalbahçe unutmadılar.

 

Bu iki iş adamı Dalbahçe köyünde eğitim gören öğrenciler için  bir yardım kampanyası başlattılar.

 

Hayırseverlerin de desteğiyle kampanyalarını büyüten iş adamları, oyuncak, kırtasiye malzemesi ile bot, mont ve kazaktan oluşan yardım kolilerini, 220 öğrencisi bulunan köy okuluna ulaştırdı.

 

öğrencilere dağıtılan yardımlar Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konyar, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ertoğrol,Milli Eğitim yetkillileri ,öğretmenler ve  yardımsever iş adamlarınca gerçekleştirildi.

 

Öğrencileri sevindiren yardımsever bu iki iş adamının girişimleri diğer iş adamlarına örnek olmasını umarız!..

Haber:Ozan Baycan

 

 

 

 

Yorum Ekle