SON DAKİKA

İlçemizdeki Reklam Tabelalarının Camlarını Yerle Bir Ettiler

21 Ocak, 2022 14:14 Güncelleme: 21 Ocak, 2022 14:14 İlçemizdeki Reklam Tabelalarının Camlarını Yerle Bir Ettiler

İlçemizin hemen, hemen her noktasında çalışma yürüten Doğubayazıt Belediyesi özellikle son 2 yıldır hizmetin doruğunu yaşarken, bu yapılan hizmeti hazmedemeyenler çirkin saldırılarına da devam ediyor.

Daha önceki günlerde yaşanan saldırılarla yetinemeyenler şimdide şehrin tanıtımını yapan Reklam Tabelalarını hedef alarak camlarını kırdılar. 

Kırıp döken bu yıkıcı zihniyet ile mücadeleye devam edeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Yıldız Acar; ‘’ Doğubayazıt’ın gelişmesini medeniyetler seviyesinde ilerlemesini istemeyenler neye-nasıl?  Zarar vermenin hesabını yapmaya başladılar. ‘’ Şehrimizi birlikte inşa edelim’’ çağrımızı yutkunamayanlar,  bu çirkinliklerine devam etseler de, biz bu şehri yeniden inşa edeceğiz. Yaptıranlar veya yapanlar asla kendi emellerine ulaşamayacaklar. Tekelleşmiş bir yapı içinde yıllarca bu kente tek çivi çakılmamış ve bu yapılan büyük hizmetlerimiz engel konulmaya ve durdurulmaya çalışılmıştır. Aslında bu tarz olaylar bizi yıpratmanın aksine daha da güçlendiriyor ve halkımıza yaptığımız hizmetin kutsal, yolumuzun doğru olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Ayrıca bu konu ile ilgili,  yapan ya da yaptıranlar hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu buradan ifade ediyoruz’’ dedi.

Yorum Ekle