SON DAKİKA

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜN'DEN ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ DAHA

Şeyh Muhammed Celali Camii, Kur'an Kursu ve Taziye evine yardım için İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kermes düzenlendi. Kermes çok yoğun ilği gördü. 19 Ekim, 2019 10:09 Güncelleme: 19 Ekim, 2019 10:09 İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜN'DEN ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ DAHA

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜN'DEN ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ DAHA

Şeyh Muhammed Celali Camii, Kur'an Kursu ve Taziye evine yardım için İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kermes düzenlendi.

Kermes çok yoğun ilği gördü.


İlçe Sağlık Müdürü Dr.Turan Saydam tarafından organize edilen kermeste açıklama yapan Saydam; İlçelimizin ciddi anlamda sosyal sorumluluk projelerine ihtiyacı var, çünkü bu memleket bizim, inanlar bizim, biz halkımız için çalışıyoruz, ve çalışmaya devam edecegiz güçümüz yettiği kadar.

Biz Doğubayazıt halkından sorumluyuz, umarım sorumluluklarımızı en üst seviyede yerine getirmek için canla başla çalışacagız. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz bu kermese Doğubayazıt halkının ilgisinden ve yardımlarından dolayı şükranlarımı sunar teşekkür ederim.


Kermesin açılışına İlçe Sağlık Müdürü Dr.Turan Saydam, İlçe Müftüsü Adem Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Av.Mustafa Konyar, Şeyh Muhammed Celali Camii Deneği Başkanı Erhan Baydar ve Dernek yönetimi katıldı.


Dernek Başkanı Erhan Baydar yaptığı açıklamada kermesi düzenleyen İlçe Sağlık Müdürlüğü yapmış olduğu bu duyarlı, sosyal sorumluk ve dayanışma için İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne şükranlarını iletip  teşekkür etti.


Yorum Ekle