SON DAKİKA

İl Genel Meclisi 2021 Yılı Ocak Ayı Toplantısı yapıldı

08 Ocak, 2021 08:28 Güncelleme: 08 Ocak, 2021 08:28 İl Genel Meclisi 2021 Yılı Ocak Ayı Toplantısı yapıldı

2021 yılında yapılması planlanan projelerin yol haritasının çizilmesi amacıyla bir araya gelinen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Dr. Osman Varol: ‘Bizler, sürekli olarak vatandaşlarımızla bir arada olan sizler aracılığıyla vatandaşlarımızın istek ve taleplerini öğrenebiliyor, bu sebeple sizleri sık sık ziyaret edip istişare etmeyi çok önemsiyoruz.’ dedi.

 İl Özel İdaresinin finansal yapıdaki gücüne vurgu yapan Vali Varol: ‘ 2020 yılı hem ülkemiz hem de dünya için zor bir yıl oldu. Koronavirüs salgını vatandaşlarımızı ve kamu hizmetlerimizi büyük ölçüde etkiledi. Fakat İl Özel idaremiz kurum ve kuruluşlar içerisinde bu zorlu süreçten en az etkilenen kurumlardan biri oldu. Bugün, zorlu geçen 2020 yılında belirlenen hedeflerin birçoğuna ulaşıldığını görüyor, 2021 yılının da vatandaşlarımıza hizmet noktasında hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum.’ dedi.

 Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve İl Genel Meclis Üyeleri, ziyaretlerinden dolayı Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

Yorum Ekle