SON DAKİKA

Iğdır Belediye Eş Başkanları Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

21 Ocak, 2020 22:05 Güncelleme: 21 Ocak, 2020 22:05 Iğdır Belediye Eş Başkanları Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Iğdır Belediye Eş Başkanları Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Iğdır Belediye Eş Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik, Iğdır merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek Kentin sorunlarını konuştu.

Vali Yolunda bir Restorant’ta düzenlenen yemeğe merkez mahalle muhtarlarının tümü ve Belediye Eş Başkanları katıldı. Yemekte merkez mahalle sorunları ele alındı.

 Eş Başkanlar önümüzdeki aylarda şehrimizde kanalizasyon çalışması yapılacak,90 kilometre kanalizasyon döşenecek ve 600 bin nüfusluk bir şehre göre yapılacak, ayrıca içme suyunu halkımızın hizmetine sunacağız,15 kata kadar cazibesiyle ulaşacak bir proje yapacağız. Hazır sudan daha kaliteli bir su tüketeceğiz dedi.

Muhtarların yemek programına katılımlarından dolayı teşekkür eden Eş Başkanlar, Iğdır şehir merkezinde ve mahallelerde hala çözülmesi gereken birçok sorun olduğunu, bu sorunların çözümünde mahalle muhtarları ile sürekli istişare ederek ortak hareket etmeleri gerektiğini belirttiler. Mahallelerde tespit ettikleri eksiklikleri en kısa sürede çözeceklerini aktaran Eş Başkanlar, kendilerinin fark etmediği, eksik kalan noktalarda muhtarlardan kendilerini uyarmalarını ve bilgilendirmelerini istediler.

Yapılacak çalışmalar ve mahalle sorunları üzerine yapılan uzun sohbetlerin ardından, çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.

Yorum Ekle